Χωρίς να εντυπωσιάσει, χωρίς να ρισκάρει η Αγγλία είχε διαφορά ποιότητας και έκανε τα απαραίτητα για να νικήσει στην Φινλανδία 3-1. Σκόραραν Γκρίλις, Άλεξαντερ-Άρνολντ και Ράις.

Η Αγγλία εμφανίστηκε με έξι αλλαγές στην ενδεκάδα και κυρίως νέο τερματοφύλακα τον Χέντερσον. Αρκετά προσεκτικοί αμυντικά οι παίκτες του Λι Κάρσλεϊ που εκμεταλλεύτηκαν την μοναδική καλή ευκαιρία τους στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουν με τον Γκρίλις (18′).

Οι Φινλανδοί έπαιξαν το ματς στα ίσα και είχαν τις ευκαιρίες τους με καλύτερες αυτή του Κέσκινεν (33′) και του Γένσεν (38′) όμως στο ημίχρονο έχαναν 1-0.

Οι Άγγλοι βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να κρατήσουν την μπάλα, να μην ξοδέψουν δυνάμεις και να κρατήσουν το τρίποντο.

Οι Φινλανδοί έχασαν την σπουδαία ευκαιρία με τον Γένσεν να στέλνει την μπάλα άουτ σε κενή εστία (56′). Η Αγγλία με την ποιότητά της βρήκε κι άλλο γκολ με το φάουλ του Άλεξαντερ-Άρνολντ (74′) και κλείδωσε την νίκη.

Με τους Φινλανδούς να ρισκάρουν στο φινάλε οι Άγγλοι βρήκαν χώρους και πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ράις (84′). Οι Φινλανδοί μείωσαν με στημένη μπάλα και σκόρερ τον Χόσκονεν στο 87ο λεπτό για το τελικό 1-3.

Αήττητη η Αγγλία στην ιστορία της απέναντι στην Φινλανδία σε δεκατρία παιχνίδια με δέκα νίκες.

Φινλανδία: Χραντέτσκι – Άλχο (82′ Άντμαν), Χόσκονεν, Ιβάνοβ, Πέλτολα, Ούρονεν – Καμάρα, Σούλερ (63′ Βάλτα), Γένσεν (75′ Λουντ), Κέσκινεν (75′ Πούκι) – Τσέλμαν (63′ Πογιάνπαλο)

Αγγλία: Χέντερσον – Γουόκερ, Στόουνς, Γκεΐ, Αλεξάντερ-Άρνολντ – Ράις (85′ Γκάλαγκερ), Γκόμες (80’Λούις) – Πάλμερ (69′ Μαντουέκε), Μπέλιγχαμ (80′ Φόουντεν), Γκρίλις – Κέιν (69′ Γουότκινς)