Για άλλη μία φορά η Αυστρία ήταν εντυπωσιακή εντός έδρας και μετέτρεψε σε περίπατο το θεωρητικά ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της 2ης κατηγορίας, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-1 της Νορβηγίας.

Έιναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Ράγκνικ είχε 10 τελικές προσπάθειες στην εστία, έναντι μόλις μίας των Νορβηγών, σε έναν όμιλο που πλέον δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε ισοβαθμούν στην κορυφή, Αυστρία, Σλοβενία και Νορβηγία στους 7 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμα τους, μετά το γρήγορο γκολ του Αρναούτοβιτς στο 7ο λεπτό και αφού ένα λεπτό νωρίτερα είχε δοκάρι ο Χάαλαντ.

Ο Νίλαντ είχε τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις σε σουτ των Ζάμπιτσερ, Μπαουμγκάρτνερ και Λάιμερ και η ομάδα του κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση από μία στατική φάση. Ο Ριέρσον εκτέλεσε φάουλ στο 39ο λεπτό, ο Πεντς δεν υπολόγισε σωστά και ο Σέρλοθ, τιμώρησε το λαθος του Αυστριακού τερματοφύλακα, σκοράροντας για το 1-1.

Στην επανάληψη υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και μέσα σε 22 λεπτά οι Αυστριακοί πέτυχαν τέσσερα τέρματα, με πεναλτι του Αρναούτοβιτς στο 49ο λεπτό και ισάριθμες κεφαλιές των Λίνχαρτ (57΄), Πος (62΄) και Γκρέγκοριτς (71΄). Αυτή ήταν η 9η νίκη στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για την ομάδα του Ράγκνικ,