Τα Νησιά Φερόε είχαν την κατοχή απέναντι στη Λετονία, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να βρίσκουν λύση με τον εξαιρετικό Σιτς που μπήκε ως αλλαγή!

Τα νησιά Φερόε, πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και είχαν κατοχή ακόμη και 70%! Οι γηπεδούχοι ωστόσο, αν και είχαν την κατοχή της μπάλας άργησαν αρκετά να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Η Λετονία, ήταν αυτή που δημιούργησε καλή στιγμή με τον Ούλντρικις στο 16 και ο Ικάουνιεκς είχε μια καλή ευκαιρία στο 28. Στο 34 ο Μάτρεβιτς έκανε λάθος στέλνοντας την μπάλα επάνω στον Όλσεν που πίεσε και λίγο έλλειψε να έρθει γκολ.

Ο πορτιέρε της Λετονίας έκανε ένα ακόμη λάθος στο 40 και αυτή τη φορά το πλήρωσε. Ο Χέντρικσον με σέντρα βρήκε τον Σόρενσεν και αυτός την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λετονία όπως ήταν αναμενόμενο προσπάθησε περισσότερο ώστε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Τα Νησιά Φερόε, είχαν και πάλι την κατοχή(συνολικά 62%-38% στον αγώνα), αλλά τους έλειπε η καλή φάση για να φτάσουν σε γκολ.

Αντίθετα, η Λετονία μετά την είσοδο στο ματς του Σιτς, έγινε πλήρως απειλητική και έφτασε στο γκολ στο 69! ο Τσιγκάνικς έκανε σέντρα και ο Σιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1! Ο ίδιος παίκτης απείλησε σε δύο ακόμη περιπτώσεις χωρίς όμως να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Ν.Φερόε: Ρέινατρουντ, Έντμουντσον. Ντάβινστσεν, Φέρο(77΄Νάτενσταντ), Μπενγιάμινσεν, Άγκναρσον(57΄Γιουστινούσεν), Χέντρικσον(57΄Β. Βάντχαμαρ), Βάντχαμαρ, Σόρενσεν, Γιένσεν(57΄Μπγιάρταλιντ), Όλσεν(83΄Εντμουντσόν)

Λετονία: Μάτρεβιτς, Μπαλόντις, Γιουρκόβσκις, Τόμπερς, Σάβαλνιεκς(46 Τσερνομόρντις), Σάβελιεβς(66΄Βάπνε), Βάρσλαβανς(91΄Μέλνικς), Τσιγκάνικς, Ζέλενκοβς, Ούλντρικις, Ικάουνιεκς(69΄Σιτς)