Η Αλβανία ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και έφτασε σε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Γεωργίας!

Η Αλβανία μετά από δύο διαδοχικές ήττες, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εκτός έδρας της Γεωργίας με 1-0 χάρη σε γκολ του Ασλάνι.

Η ομάδα του Σιλβίνιο είχε ξεκάθαρο πλάνο από την αρχή του ματς, να δώσει βάρος στην άμυνα ώστε να μη δεχτεί γκολ και όταν της δίνονταν η ευκαιρία, να χτυπούσε είτε στην κόντρα, είτε σε οργανωμένη επίθεση. Η Γεωργία πίεσε αρκετά, είχε μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Στρακόσια!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αλβανοί μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν γρήγορα στο γκολ με τον Ασλάνι που έκανε το 1-0!

Στη συνέχεια η Γεωργία συνέχισε να πιέζει για να σκοράρει χάνοντας αρκετές καλές ευκαιρίες όπως με τον Μικαουτάτζε στο 71΄. Η Αλβανία είχε τις στιγμές της για να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως το τελευταίο σφύριγμα, βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Γεωργία, από τις 23/9/23 όταν και είχε ηττηθεί με 7-1 από την Ισπανία και έκτοτε μετρούσε 8 ματς αήττητη.

Καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Θωμά Στρακόσια, ο οποίος σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε ήταν εκεί και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα μπήκε ο Σενγκέλια του ΟΦΗ, ο οποίος ωστόσο δεν είχε τον χρόνο που θα ήθελε για να βοηθήσει τη Γεωργία να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Γεωργία: Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε, Κάσια, Ντβάλι, Λοτσοσβίλι(81΄Τσιταϊσβίλι), Κιτεϊσβίλι, Νταβιντασβίλι(95 Σενγκέλια), Μικαουτάτζε, Τσακβετάτζε, Κβαρατσχέλια, Ζιβζιβάτζε,

Αλβανία: Στρακόσια, Μιτάι, Αϊέτι, Ισμαΐλι, Μπαλιού, Ραμαντάνι, Ασλάνι, Μπαϊράμι(77΄Σεφέρι), Λάτσι, Τούτσι(66΄Ντάκου), Ασάνι