Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ανεβάζοντας την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που πέτυχε τρία γκολ, η Ιταλία επικράτησε στο Ούντινε του Ισραήλ 4-1 σε ματς για την 4η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της 1ης κατηγορίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαμένη ευκαιρία για το Ισραήλ, με το ωραίο σουτ από τον Γκλουκ στ 7ο λεπτό να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βικάριο, αλλά η συνέχεια ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στους “ατζούρι”, με τρεις χαμένες ευκαιρίες από τον Ρετέγκι, αλλά ο άσος της Αταλάντα ήταν αυτός που πέτυχε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 41ο λεπτό, σε ένα αχρείαστο μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του Πέρετζ στον Τονάλι.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σπαλέτι ανέβασε την απόδοση της, με πρωταγωνιστή τον Ντι Λορέντσο που πέτυχε δύο τέρματα (54΄, 79΄)και τον Φρατέζι που είχε πετύχει το 3-1 στο 72ο λεπτό. Λίγο πριν στο 65΄είχε μειώσει σς 2-1 το Ισραήλ με απευθείας κόρνερ από τον Αμπού Φανί. Αυτή ήταν η 9η νίκη στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για την Ιταλία, έχοντας πετύχει δύο ή περισσότερα γκολ σε επτά περιπτώσεις.