Στο πρώτο ημίχρονο η Τσεχία ήταν καλύτερη από την Ουκρανία στα σημεία και έχοντας περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια κατάφερε να προηγηθεί στο 18ο λεπτό. Ήταν μετά από ένα κόρνερ όταν η μπάλα απομακρύνθηκε από την άμυνα της Ουκρανίας και ο Τσερβ με μονοκόματο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα υπέροχο γκολ.

Η ομάδα του Ρεμπρόβ προσπάθησε να ισορροπήσει και τα κατάφερε αλλά χωρίς να έχει τις μεγάλες ευκαιρίες μιας και ο Μούντρικ είχε κλειστεί καλά από τον Τσούφαλ και ο Ντόβμπικ δεν είχε τροφοδοτηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έφτασε στην ισοφάριση.

Ήταν στο 53ο λεπτό όταν σε μια διεκδικήσιμη μπάλα στην περιοχή ο Κρεΐτσι έκανε επαφή με το χέρι και ο Κουάντρα έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ντόβμπικ ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε στέλντοντας τον Κόβαρ στην αντίθετη γωνία. Με 40 λεπτά να μένουν για το φινάλε η Τσεχία απειλούσε κυρίως από αέρος με τον ψηλόσωμο Χορί, ενώ η Ουκρανία προσπαθούσε να τρέξει σε μεταβάσεις.

Καμία από τις δύο ομάδες όμως δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ νίκης και έτσι περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας με την Τσεχία πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς και την Ουκρανία τελευταία με 4. Γεωργία και Αλβανία έχουν από 6.