Η ομάδα του Μπέλαμι είχε και πάλι ένα καλό ημίχρονο το οποίο ήταν αρκετό για να πάρει το εντός έδρας τρίποντο και πλέον θα διεκδικήσει την πρωτιά του 4ου ομίλου της League B στην Τουρκία.

Οι Ουαλοί ήταν εμφανώς ανώτεροι στο Κάρντιφ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στους παθητικούς Μαυροβούνιους και αφού απώλεσαν ευκαιρίες τελικώς σκόραραν στο 36′ χάρη στο πέναλτι του κορυφαίου παίκτης τους, Χάρι Γουίλσον.

Στο δεύτερο μέρος ο Προσινέτσκι έκανε 4 αλλαγές αμέσως μετά την ανάπαυλα με την είσοδο του Γιόβετιτς να δίνει επιθετική πνοή στους Βαλκάνιους, στο 55′ ο Ραντουλόβιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και παρά την βελτίωση του το Μαυροβούνιο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ταξίδι του στο Κάρντιφ, μετρώντας 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια του Nations League.

Με τη νίκη της Τουρκίας στο Ρέικιαβικ επί της Ισλανδίας, οι Τούρκοι έχουν 10 βαθμούς με τους Ουαλούς να επιζητούν τη νίκη την επόμενη αγωνιστική στη γείτονα χώρα για να περάσουν στην πρώτη θέση.

Ουαλία: Ντάρλοου, Καμπάνγκο, Ροντόν, Ντέιβις (αρχ.), Κάλεν (89′ Κούπερ), Γουίλσον (69′ Μπρόουντχεντ), Σίαν, Γουίλιαμς, Μπρουκς (59′ Άλεν), Χάρις (89′ Μουρ), Μπερνς (69′ Τόμας)

Προπονητής: Γκρεγκ Μπέλαμι

Μαυροβούνιο: Νίκιτς, Μάρουσιτς (46′ Βούκσεβιτς Μ.), Βουγιάσιτς, Σίπτσιτς, Βούκσεβιτς Α., Μπάκιτς, Γιάνκοβιτς (82΄Κουτς), Γιόβοβιτς, Κρστόβιτς, Μούγκοσα (αρχ.) (46′ Γιόβετιτς), Τσάμαϊ (46′ Ραντούλοβιτς)

Προπονητής: Ρόμπερτ Προσινέτσκι