Άνετη επικράτηση της Σουηδίας στο Ταλίν όπου επικράτησε 3-0 της Εσθονίας με τον Σεμπάστιαν Νανάσι να πετυχαίνει τα πρώτα του γκολ με την Εθνική ομάδα. Σχεδόν 80 λεπτά έπαιξε ο Ελίασον.

Στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με την Σλοβακία, του Α’ ομίλου στην Γ΄κατηγορία του Nations League βρίσκεται ξανά η Σουηδία μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 στο Ταλίν κόντρα στην Εσθονία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σεμπαστιάν Νανάσι για την ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον καθώς στο 29′ και στο 37′ πέτυχε δύο γκολ, τα πρώτα του με τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας.

Οι Σουηδοί έχασαν σημαντικές ευκαρίες, με το τρίτο γκολ να έρχεται στο 66′ από τον Γκιόκερες που έφτασε τα 4 γκολ σε τέσσερα ματς στο Nations League.

Με τη νίκη αυτή η Σουηδία έφτασε τους 10 βαθμούς όσους και η Σλοβακία, την οποία υποδέχεται στις 16 Νοεμβρίου, ενώ η Εσθονία που γνώρισε την 20η ήττα από τους Σουηδούς έμεινε στους 3.

O Νίκλας Ελίασον πέρασε στο ματς στο 26ο λεπτό αντί του τραυματία Ντάγκλας και είχε συμμετοχή σε αρκετές φάσεις της ομάδας του, ενώ από δική του ενέργεια ξεκίνησε το δεύτερο γκολ της Σουηδίας.