Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Γερμανίας στην αναμέτρηση με την Ολλανδία.

Οι Γερμανοί επικράτησαν 1-0 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «νασιονάλμανσαφτ» τόνισε πως το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο της ομάδας του για φέτος.

Ο Νάγκλελσμαν δήλωσε: «Το πρώτο ημίχρονο που παίξαμε ήταν το πιο επιτυχημένο εφέτος. Ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι, ο αντίπαλός μας δε βρήκε λύση για να βγάλει την μπάλα έξω. Μας έλειψε μόνο το γκολ, αλλά ήταν λάθος η απόφαση μου, να μη ζητήσω ένα γρήγορο γκολ από τους παίκτες μου. Ωστόσο, σκοράραμε στη συνέχεια και αξίζαμε να νικήσουμε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα ενεργεί σωματικά για να κερδίσει τους αγώνες, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που η ομάδα συνδυάζει τα πράγματα. Είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά».

Τέλος, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε: «Έμαθε γύρω στις 10:30 ή 10:40 κατά τη διάρκεια της συζήτησης ότι θα έπαιζε. Εάν ήταν άπαντες υγιείς, δε θα έπαιζε, για να είμαι ειλικρινής. Έπαιξε καλά την περασμένη σεζόν με τη Στουτγάρδη. Μας έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμασταν απόψε».