Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ τόνισε πως είναι μια ντροπιαστική στιγμή για την εθνική Βουλγαρίας, η ήττα 5-0 από τη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως καταλαβαίνει την οργή των φιλάθλων της χώρας για τη συγκεκριμένη εμφάνιση και συμπλήρωσε πως η ομάδα του δεν έχει την πολυτέλεια να υποτιμήσει κανένα αντίπαλο.

Ο Ντεσπόντοφ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για υποτίμηση αντιπάλου. Δεν είμαστε μια ομάδα που έχει την πολυτέλεια να υποτιμήσει κανέναν. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, αλλά θα είναι δύσκολο. Θα υποστούμε τις συνέπειες, ειδικά το μίσος του κόσμου που θα προκύψει τις επόμενες μέρες. Αυτό είναι το λιγότερο…».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι μία ντροπιαστική ήττα, τίποτα άλλο δεν έχω να πω. Δεν απαντήσαμε στην επιθετικότητά τους, δε βγήκε τίποτα από αυτά που θέλαμε να κάνουμε.  Ελπίζω να μη χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Δε δημιουργήσαμε ούτε μια ευκαιρία να σκοράρουμε, υπάρχουν τέτοια ματς. Τίποτα δεν πάει χαμένο και θα παλέψουμε. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση μέχρι το τέλος. Υπάρχουν ακόμη δύο ματς, οπότε τίποτα δεν έχει κριθεί μέχρι το τέλος. Κόντρα στο Λουξεμβούργο και τη Λευκορωσία πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε».