Το Βέλγιο επικράτησε με σκορ 2-0 της Δανίας στην Κοπεγχάγη και μοιράζεται την κορυφή με την Αγγλία στον 2ο γκρουπ της Λιγκ 1 στο Nations League.

Το Βέλγιο κατάφερε από την αρχή της αναμέτρησης στην Κοπεγχάγη να πάρει τον έλεγχο του ματς. Σε αυτό συνετέλεσε βέβαια το γρήγορο προβάδισμα στο ένατο λεπτό με το τέρμα του Τζέισον Ντεναγέρ. Αυτό ήταν το παρθενικό γκολ του αμυντικού της Λιόν με την εθνική ομάδα της χώρας του στη δέκατη τέταρτη εμφάνιση του. 
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ αλλά στην προσπάθεια του Καράσκο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. 

Από την πλευρά της η Δανία, στο ντεμπούτο του Κάσπερ Χιούλμαντ στον πάγκο της, έδειξε να μην πτοείται από την καλή εκκίνηση της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δημιούργησε τις στιγμές της, αλλά δε μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση μέχρι την ανάπαυλα. 

Στο δεύτερο μέρος οι Βέλγοι κυριάρχησαν, μη επιτρέποντας στη Δανία να βγάλει αντίδραση και περιορίζοντας την σε καθαρά αμυντικό ρόλο. Ο Ντρις Μέρτενς στο 77ο λεπτό οριστικοποίησε την επικράτηση για τους φιλοξενούμενους που αναμένουν την επόμενη αγωνιστική την Ισλανδία
Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τη Δανία σε επίσημο ματς μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια

Βαθμολογία
Βέλγιο        3 
Αγγλία        3
Ισλανδία    0
Δανία        0

Επόμενη αγωνιστική
Δανία – Αγγλία
Βέλγιο – Ισλανδία