Η Ισπανία νίκησε την Ουκρανία με 4-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου. Έγραψε ιστορία ο Ράμος φτάνοντας τα 23 γκολ. Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς Ελβετία-Γερμανία

Στην κορυφή του 4ου Ομίλου στη Λιγκ 1 του Nations League ανέβηκε η Ισπανία μετά την ευρεία εντός έδρας επικράτηση της κόντρα στην Ουκρανία με 4-0. Στο άλλο ματς του ομίλου Ελβετία και Γερμανία έμειναν στο 1-1. 
Ελβετία – Γερμανία 1-1
Χωρίς τους παίκτες της Μπαγέρν Μονάχουν στη διάθεση του ο Γιοακίμ Λεβ είδε την ομάδα του να ισοφαρίζεται από την Ισπανία στο προηγούμενο ματς και η επίσκεψη στην έδρα της Ελβετίας δεν έδειχνε εύκολη υπόθεση. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους έψαχναν τον πρώτο του βαθμό μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ουκρανία. 
Οι Γερμανοί πήραν προβάδισμα στη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στο ματς, ωστόσο η Ελβετία έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ με πρωταγωνιστή τον Σεφέροβιτς που είχε και δοκάρι. 
Τη λύση στην ομάδα του Πέτκοβιτς έδωσε στο 58ο λεπτό ο Βίντμερ μετά την έξοχη ενέργεια στην αριστερή πλευρά του γηπέδου από τον Εμπολό.

Ισπανία – Ουκρανία 4-0
Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Γερμανία η Ισπανία έψαχνε τη νίκη και συνάμα μια βελτιωμένη εμφάνιση κόντρα στην Ουκρανία. Τα πράγματα λοιπόν κύλησαν από την αρχή με ιδανικό τρόπο για την ομάδα του Λούις Ενρίκε καθώς ο Σέρχιο Ράμος με εκτέλεση πέναλτι μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ, πριν πετύχει και δεύτερο γκολ στο 29ο γράφοντας ιστορία.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, έφτασε τα 23 με την Ισπανία κι έπιασε στην όγδοη θέση των σκόρερ όλων των εποχών με την Εθνική Ισπανίας τον Αλφρέντο ντι Στέφανο, έναν από τους θρύλους του παρελθόντος για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα ξεπερνώντας τον Αργεντινό Ντανιέλ Πασαρέλα έγινε ο αμυντικός με τα περισσότερα τέρματα με την εθνική ομάδα της χώρας του σε όλο τον πλανήτη. 

Πέρασαν μόλις τρία λεπτά για να βρουν και τρίτο γκολ οι γηπεδούχοι με τον Φατί που έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας. Μάλιστα η Ισπανία έφτασε τα δώδεκα ματς στα τελευταία δεκατέσσερα εντός έδρας που σημελιωσε τουλάχιστον τρία τέρματα!
Οι Ουκρανοί του Αντρέι Σεφτσένκο δεν έδειξαν να μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό των γηπεδούχων αναζητώντας από το 32ο λεπτό και μετά τον περιορισμό του «κακού». 
Αυτό πάντως έγινε μεγαλύτερο στο δεύτερο μέρος όταν ο Φεράν Τόρες πέτυχε στο 85ο λεπτό το τελικό 4-0

Βαθμολογία
Ισπανία        4
Ουκρανία     3
Γερμανία      2
Ελβετία        1

Επόμενη αγωνιστική (10/10)
Ουκρανία – Γερμανία 
Ισπανία – Ελβετία