Γεμάτη εκπλήξεις ήταν η τέταρτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της League A του Nations League, καθώς η Ισπανία ηττήθηκε από την Ουκρανία, ενώ η Γερμανία απώλεσε ακόμη δύο βαθμούς.

Γεμάτη εκπλήξεις ήταν η τέταρτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της League A του Nations League, καθώς η Ισπανία ηττήθηκε από την Ουκρανία, ενώ η Γερμανία απώλεσε ακόμη δύο βαθμούς.

Ουκρανία – Ισπανία 1-0

Θύμα έκπληξης έπεσε η Ισπανία στο Κίεβο, καθώς γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Nations League με σκορ 1-0 από την Ουκρανία.

Μπορεί η πρωτοπόρος του τέταρτου ομίλου να δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και το… πλήρωσε. Στο 76ο λεπτό, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Γιαρμολένκο βρήκε κάθετα τον Τσιγκάνκοφ και εκείνος με σουτ στην κίνηση “εκτέλεσε” τον Ντε Χέα, που βρισκόταν εκτός θέσης για το 1-0.

Για τους Ουκρανούς ήταν η δεύτερη νίκη, μετά από εκείνη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επί της Ελβετίας, που τους βάζει σε τροχιά πρόκρισης.

Γερμανία – Ελβετία 3-3

Βαθμούς δεν πέταξε μόνο η Ισπανία στην 4η… στροφή του Nations League, καθώς και η Γερμανία έκανε νέα “γκέλα”. Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ σε ένα “τρελό” παιχνίδι έμεινε στο 3-3 με την Ελβετία στην Κολωνία.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, μιας και σκόραραν δύο γρήγορα γκολ με τους Γκαβράνοβιτς (5′) – Φρόιλερ (26′) και πήραν από πολύ νωρίς σαφές προβάδισμα. Η Γερμανία αντέδρασε και μείωσε με γκολ του Βέρνερ (28′), ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Χάβερτζ (55′) ισοφάρισε σε 2-2. 

Στο 57′ ο Γκαβράνοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έβαλε ξανά την Ελβετία σε θέση οδηγού, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Γκνάμπρι με απίθανο τελείωμα (τακουνάκι) έγραψε το 3-3. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

League A – 4ος όμιλος

Ισπανία 7 (6-2)
Γερμανία 6 (7-6)
Ουκρανία 6 (4-7)
Ελβετία 2 (5-7)

Επόμενη αγωνιστική: 

Ελβετία – Ισπανία
Γερμανία – Ουκρανία