Ο Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη 6-0 της Ισπανίας επί της Κροατίας και υπογράμμισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

Ο Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη 6-0 της Ισπανίας επί της Κροατίας και υπογράμμισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας στάθηκε και στη συμπεριφορά των παικτών του τις προηγούμενες ημέρες, υπογραμμίζοντας πως έδειξαν το επίπεδό τους.

Αρχικά, ο Λουίς Ενρίκε υπογράμμισε: «Αυτό που μου άρεσε περισσότερο για αυτές τις δέκα μέρες με τους παίκτες ήταν η στάση τους. Σήμερα όλα έχουν πάει υπέροχα. Ήταν μια θεαματική μέρα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να νικήσουμε την Αγγλία και την Κροατία».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε: «Μένουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Δεν με ενδιαφέρει η ομάδα από την οποία προέρχονται. Είναι παίκτες της ισπανικής εθνικής ομάδας και επιλέγουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο. Χαίρομαι που έχω παίκτες αυτού του επιπέδου, ανεξάρτητα από πού προέρχονται».