Απόλυτα πετυχημένο αποδείχτηκε το επίσημο ντεμπούτο του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Ισπανίας.

Απόλυτα πετυχημένο αποδείχτηκε το επίσημο ντεμπούτο του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Ισπανίας. Στο σπουδαίο παιχνίδι που διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ, η Ισπανία νίκησε, με ανατροπή μάλιστα, με σκορ 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι στον 4ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας στο Nations League.

Στην πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική μετά τον Μάρτιο του 2017, ο Λουκ Σο στάθηκε άτυχος. Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε στο κεφάλι και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες για περίπου 7 λεπτά, μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια, όπου περισσότερα από 10 μέλη του ιατρικού τιμ τον εξέτασαν πσοσεκτικά, με τον παίκτη νε έχει ευτυχώς κανονικά τις αισθήσεις του. 



Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Ισπανία
, συνήλθε άμεσα από το σοκ του γρήγορου γκολ της Αγγλίας και κατάφερε να μπει σε θέση οδηγού με την λήξη του 45λεπτου. Η Αγγλία προηγήθηκε στο 11ο λεπτό. Ο Σο έβγαλε πολύ ωραία ασίστ στον Ράσφορντ κι αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0
Δύο λεπτά αργότερα, ο Καρβαχάλ έκανε την κούρσα από δεξιά, και ο Ροντρίγκο «έστρωσε» στον Σαούλ, 1-1 ισοφάριση για την ομάδα του Ενρίκε.
Στο 32ο λεπτό η Ισπανία προηγήθηκε με 2-1, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο από αριστερά, ο Ροντρίγκο βγήκε μόνος του στη μικρή περιοχή και αμαρκάριστος με σουτ σκόραρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγγλία δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική, ίσως οι παίκτες του Σαουθγκέϊτ ήταν σοκαρισμένοι από τον τραυματισμό του Λουκ Σο. Η Ισπανία είχε δύο καλές φάσεις στην εκπνοή για το 0-2 με Ράμος και Ροντρίγκο και αμέσως μετά ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ράσφορντ για επιθετικό φάουλ στον Ντε Χέα. 

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γκόμεθ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Χέντερσον (64′ Ντάιερ), Τρίπιερ, Λίνγκαρντ, Άλι, Σο (54′ Ρόουζ), Ράσφορντ, Κέιν
ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Αλόνσο (87′ Μαρτίνεθ), Τιάγκο (80′ Ρομπέρτο), Μπουσκέτς, Σαούλ, Ροντρίγκο, Άσπας (68′ Ασένσιο), Ίσκο


Λίνγκαρντ – Σαούλ


Το γκολ του Ράσφορντ


Περίλυπος ο Πίκφορντ μετά το 1-2


Οι γιατροί του αγώνα βάζουν νάρθηκα στον αυχένα του άτυχου Σο