Σύνθημα νίκης από Φαν ντερ Σαρ

Αποφασιστική για τη Μάντσεστερ, χαρακτήρισε την εβδομάδα που έρχεται ο Εντουιν Φαν ντερ Σαρ.

Αποφασιστική για τη Μάντσεστερ, χαρακτήρισε την εβδομάδα που έρχεται ο Εντουιν Φαν ντερ Σαρ. Ετσι, ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ κάλεσε τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς να βρίσκονται σε ετοιμότητα για το κρίσιμο επόμενο διάστημα.

Μετά την ήττα τους από την Αρσεναλ και τη νίκη της Τσέλσι επί της Τότεναμ, το προβάδισμα των «κόκκινων διαβόλων» έναντι των «μπλε» έχει μειωθεί σε μόλις τρεις βαθμούς και η μάχη για τον τίτλο έχει ανάψει. Επίσης, εκκρεμεί και ο κρίσιμος δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην ομάδα του Αλεξ Φέργκιουσον και τη Σάλκε.

«Εχουμε μπροστά μας μία καθοριστική εβδομάδα και είναι σημαντικό οι παίκτες να ξεπεράσουν την ήττα από την Αρσεναλ και οι οπαδοί να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό την Τετάρτη και την Κυριακή», σχολίασε ο Φαν ντερ Σαρ, σύμφωνα με τη «Mirror».

«Αυτά είναι τα παιχνίδια όπου όλοι θέλουν να συμμετέχουν. Αυτά είναι η ουσία του ποδοσφαίρου. Υπήρξε ένα διάστημα κατά το οποίο χάσαμε μερικά ματς μακριά από την έδρα μας αλλά ελπίζουμε ότι αυτό πέρασε και τώρα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας», συμπλήρωσε ο Ολλανδός γκολκίπερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.