Ετοιμος για επιστροφή ο Εσιέν

Τη βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί με την εθνική ομάδας της Γκάνας τον ερχόμενο Ιούνιο εξέφρασε ο Μίκαελ Εσιέν.

Τη βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί με την εθνική ομάδας της Γκάνας τον ερχόμενο Ιούνιο εξέφρασε ο Μίκαελ Εσιέν. Ο άσος της Τσέλσι δεν έχει φορέσει τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του για σχεδόν ένα χρόνο, ενώ εδώ και μερικούς μήνες προσπαθεί να ξεπεράσει δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

«Είμαι τελείως έτοιμος για να επιστρέψω στον επόμενο αγώνα των προκριματικών του Κυπέλλου Αφρικής με αντίπαλο το Κογκό», δήλωσε ο 28χρονος παίκτης στο BBC. «Μετά από τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχα σε ματς με την εθνική, ζήτησα άδεια από την ομοσπονδία, προκειμένου να αποθεραπευτώ τελείως. Εδειξαν κατανόηση για την κατάστασή μου και δέχτηκαν το αίτημά μου», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια διέψευσε τις όποιες φήμες τον ήθελαν να σταματάει από την εθνική Γκάνας. «Θέλω πολύ να βοηθήσω τη χώρα μου να προκριθεί στο επόμενο Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών και έτσι θα είμαι έτοιμος να ενώσω τις δυνάμεις μου με τους συμπαίκτες μου για την επίτευξη του στόχου μας. Εχω ακόμα πολλά να προσφέρω στην πατρίδα μου και δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να αποχωρήσω από την εθνική ομάδα», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.