Xόρευε στη βροχή η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ πήρε με άνετο τρόπο την πρώτη της νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ περνώντας από την έδρα της Φούλαμ με 3-1.

Η Άρσεναλ πήρε με άνετο τρόπο την πρώτη της νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ περνώντας από την έδρα της Φούλαμ με 3-1.

Στο βροχερό Λονδίνο, οι «κανονιέρηδες» όχι μόνο δεν …γλίστρισαν, αλλά με τη δεύτερη σερί «τριάρα» εκτός έδρας μέσα σε μερικές μέρες -είχε προηγηθεί το 3-0 στη Φενέρμπαχτσε για το Τσάμπιονς Λιγκ – έδειξαν ότι οι φωνές περί «κρίσης» που είχαν ακουστεί την προηγούμενη εβδομάδα μετά την ήττα από την Άστον Βίλα ήταν μάλλον υπερβολικές.

Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους «κότατζερς» και στο 14ο λεπτό προηγήθηκαν με τον Ζιρού, ο οποίος έχει ξεκινήσει με φόρα τη σεζόν. Συγκεκριμένα, έπειτα από σουτ του Ράμσεϊ έξω από την περιοχή ο Γάλλος στράικερ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, την κοντρόλαρε και άνοιξε το σκορ από κοντά.

Η Φούλαμ προσπάθησε να κάνει κάτι με τον Τααράμπτ, αλλά η Άρσεναλ ήταν εξαιρετικά συμπαγής πίσω και συνάμα αποτελεσματική μπροστά.

Στο 41′ ο Γουόλκοτ επιχείρησε το σουτ, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Στόκντεϊλ απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Ποντόλσκι έκανε το 0-2 στο «ριμπάουντ».

Ο Μάρτιν Γιολ έριξε στη μάχη τον νέο του στράικερ Ντάρεν Μπεντ, αλλά η συμβολή του θα ερχόταν μόνο όταν όλα είχαν κριθεί.

Στο 68′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν γρήγορα στην κόντρα, οι Γουόλκοτ και Καθόρλα συνδυάστηκαν πριν η μπάλα φτάσει στον Ποντόλσκι για το σουτ του 0-3.

Ο Μπεντ στο 77′ κατάφερε να μειώσει μετά από ασθενή απόκρουση του Σέζνι σε σουτ του Μπερμπάτοφ, με την είσοδο του Γιώργου Καραγκούνη να δίνει ενέργεια στη Φούλαμ.

Η προσπάθεια αντεπίθεσης των γηπεδούχων δεν είχε όμως αποτέλεσμα και η πρώτη φετινή νίκη της Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν γεγονός.

Φούλαμ – Άρσεναλ 1-3
77′ Μπεντ – 14′ Ζιρού, 41′, 68′ Ποντόλσκι
ΦΟΥΛΑΜ: Στόκντεϊλ, Ρίτερ, Χιουζ, Χάνγκελαντ, Ρίισε, Νταφ (59′ Μπεντ), Πάρκερ, Σίντγουελ (75′ Καραγκούνης), Τααράμπτ (62′ Κατσανίκλιτς), Κασάμι, Μπερμπάτοφ.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Τζένκινσον, Σανιά, Μερτεζάκερ, Γκιμπς, Ράμσεϊ, Ροζίτσκι (70′ Γουίλσιρ), Καθόρλα, Ποντόλσκι (81′ Σανόγκο), Γουόλκοτ, Ζιρού (72′ Μονρεάλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.