Με συνταγή Στάριτζ

Ο Ντάνιελ Στάριτζ ήταν ξανά ο σκόρερ της Λίβερπουλ, η οποία πέρασε από το «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ απέναντι στη φορμαρισμένη Άστον Βίλα (0-1) για τη δεύτερη αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ ήταν ξανά ο σκόρερ της Λίβερπουλ, η οποία πέρασε από το «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ απέναντι στη φορμαρισμένη Άστον Βίλα (0-1) για τη δεύτερη αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ.

Μετά από έντεκα χρόνια οι «κόκκινοι» άρχισαν με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τη σεζόν στην Πρέμιερσιπ, κάτι που πέτυχαν φέτος με πανομοιότυπο τρόπο με Στόουκ και Άστον Βίλα: Δύο νίκες με 1-0, δις σκόρερ ο Ντάνιελ Στάριτζ κι έξι βαθμοί για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι ο απολογισμός της ομάδας του λιμανιού.

Ο Άγγλος διεθνής πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο Μπέρμιγχαμ στο 21ο λεπτό: Ενρίκε και Κοουτίνιο συνεργάστηκαν άψογα, η μπάλα έφθασε στον Στάριτζ στα όρια της περιοχής της Βίλα, με τον σκόρερ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια να κάνει το 0-1 και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό για τη Λίβερπουλ, η οποία οπισθοχώρησε για να κρατήσει το αποτέλεσμα κόντρα στους φορμαρισμένους «χωριάτες». Επόμενο ήταν ο πρώτος σκόρερ του ημερολογιακού έτους 2013 για την Πρέμιερ, Μπέντεκε (17 γκολ από 1/1/13), να βρει χώρους και να δημιουργήσει τελικές, όμως ο Μινιολέ (όπως κι απέναντι στη Στόουκ που έπιασε πέναλτι) ήταν ξανά σε σούπερ φόρμα και δεν τον άφησε να σκοράρει για τρίτο σερί ματς φέτος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.