Συγχαρητήρια στον Σερ Άλεξ

Ο Τζον Τέρι πήρε τηλέφωνο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να τον συγχαρεί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Τζον Τέρι πήρε τηλέφωνο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να τον συγχαρεί για την κατάκτηση του τίτλου. “Τηλεφώνησα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να του δώσω συγχαρητήρια για τον τίτλο του πρωταθλητή μετά την ήττα μας”, τόνισε ο αρχηγός της Τσέλσι. Μπορεί, όμως, να το έκανε αυτό με σχετική ευκολία, αλλά δεν έκρυψε πως η ήττα με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ τον πείραξε πολύ.

“Απλά του ευχήθηκα τα καλύτερα. Ο άνθρωπος πρέπει να στέκεται στο ύψος του όταν χάνει και πρέπει να θυμόμαστε πως νιώθαμε εμείς όταν κερδίζαμε. Τα τελευταία χρόνια ο Σερ Αλεξ πάντα μας έδινε συγχαρητήρια για τις επιτυχίες μας, για αυτό την ομάδα του και τον ίδιο τους σέβονται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο αυτό που έκανα και με πόνεσε πολύ που χάσαμε τον τίτλο αλλά έτσι είναι αυτά. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν”, εξήγησε ο αμυντικός των “μπλε”, στο επίσημο κανάλι της ομάδας του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ θα κατακτήσει τον 19ο της τίτλο αν στους επόμενους δυο αγώνες με την Μπλάκμπερν και την Μπλάκπουλ κατακτήσει τουλάχιστον ένα βαθμό ή αν η Τσέλσι δεν μπορέσει να νικήσει στα εναπομείναντα παιχνίδια της


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.