Στις 24/5 το “αντίο” του Νέβιλ

Στις 24 Μαϊου θα πει επισήμως "αντίο" ο Γκάρι Νέβιλ, με τον αποχαιρετιστήριο αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους στο "Ολντ Τράφορντ".

Στις 24 Μαϊου θα πει επισήμως “αντίο” ο Γκάρι Νέβιλ, με τον αποχαιρετιστήριο αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους στο “Ολντ Τράφορντ”. Ο 36χρονος μπακ που πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε την αποχώρησή του, σκέφτηκε κάτι ιδιαίτερο για την περίσταση: την επανένωση της θρυλικής “κλάσης του ’92”, της ομάδας Νέων της Γιουνάιτεντ που κατέκτησε το κύπελλο και ανέδειξε πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα εκείνη ο Νέβιλ είχε συμπαίκτες τον (μετέπειτα κουμπάρο του) Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον Ράιαν Γκιγκς, τον Νικι Μπατ παίκτες δηλαδή που αποτέλεσαν τον κορμό των “κόκκινων διαβόλων” για τα επόμενα χρόνια.

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο από το να έχω όλους τους φίλους μου εδώ, για τελευταία φορά. Θέλω, αν είναι δυνατόν, η νύχτα αυτή να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή. Υπήρξαν πολλές μεγάλες στιγμές για μας, όταν ήμασταν παιδιά που ζούσαμε το όνειρό μας» είπε ο Γκάρι Νέβιλ, που φυσικά έχει προσκαλέσει και τον μικρότερο αδελφό του, Φιλ, ο οποίος ήταν στην επόμενη “φουρνιά” των μεγάλων ταλέντων της Γιουνάιτεντ, ενώ έναν χρόνο μεγαλύτερος ήταν ο Πολ Σκόουλς.

Η ομάδα του 1992 ήταν πραγματικά ξεχωριστή. Εκτός από τους προαναφερθέντες υπήρχαν κι άλλα στελέχη της που μπορεί να μην καθιερώθηκαν στη Γιουνάιτεντ, όμως κατέγραψαν σημαντική πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως ο Ρόμπι Σάβατζ και ο Κιθ Γκιλέσπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.