Μαντσίνι: “Δεν φτάνουν τα 400 εκατ. λίρες…”

Τον ουρανό με τα άστρα φαίνεται πως ζητά για μεταγραφές ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι για να μπορέσει φτιάξει την ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα του χρόνου.

Τον ουρανό με τα άστρα φαίνεται πως ζητά για μεταγραφές ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι για να μπορέσει φτιάξει την ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα του χρόνου. Όταν το 2008 οι Άραβες μπήκαν στην ομάδα των “μπλε” δαπανήσαν κάτι παραπάνω από 400 εκατομμύρια λίρες παρ’όλα αυτά ο Μαντσίνι τόνισε πως αυτά τα χρήματα δεν φτάνουν και θα πρέπει η διοίκηση να βάλει το χέρι στην τσέπη της ακόμα πιο βαθιά.
 
“Μιλάμε μόνο για τα λεφτά αλλά εάν δεν έχεις κατακτήσει τίποτα όλο αυτό τον καιρό και δεν αγοράζεις καλούς ποδοσφαιριστές τότε δεν γίνεται να έρθουν και οι επιτυχίες. Το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ δύσκολο και εκεί υπάρχουν μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάντεντ, η Τσέλσι και η Τότεναμ που είναι πολύ δυνατές ομάδες. Το καλοκαίρι πάντως έχουμε την δυνατότητα και το χρόνο να αποκτήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να παλέψουμε για το τίτλο”, τόνισε ο Ιταλός προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.