“Φέργκι” εναντίον… “Τwitter”

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε ότι υπάρχει πιθανότητα ακόμη και να κοπεί το "Twitter" στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε ότι υπάρχει πιθανότητα ακόμη και να κοπεί το “Twitter” στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τεχνικός των “κόκκινων διάβολων”, που βαδίζει στο 70ό έτος της ηλικίας του, παρότρυνε τους παίκτες του να πάνε “στη βιβλιοθήκη να διαβάσουν κανένα βιβλίο”, αντί να ασχολούνται με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης! Αφορμή για τις νουθεσίες του Φέργκιουσον στάθηκε ο διαδικτυακός καβγάς του Γουέιν Ρούνι με κάποιον φίλαθλο μέσω “Twitter” Πάνω από 500.000 “ακολούθους” έχει ο διεθνής στράικερ και, όταν ο κύκλος είναι τόσο ευρύς, λογικά υπάρχουν έριδες και διαφωνίες.

“Είναι χαμένος χρόνος. Δεν μπορώ να καταλάβω… Υπάρχουν εκατομύρια πράγματα να κάνεις στη ζωή σου από το να ασχολείσαι με αυτό”, είπε ο Φέργκιουσον και αποκάλυψε ότι υπάρχει σκέψη να απαγορευθεί η χρήση του “Twitter” από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ: “Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και νομίζω πως τώρα όλοι δείχνουν να θέλουν να γίνει κάτι τέτοιο. Ως σύλλογος, το εξετάζουμε, γιατί μπορεί να προκύψουν διάφορα θέματα γύρω από αυτό και δεν το θέλουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.