Θέλει να μείνει ο Αντσελότι

Με τη σεζόν να τελειώνει χωρίς κάποιο τίτλο για την Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήδη ψάχνει τον αντικαταστατή του Κάρλο Αντσελότι που τόνισε πως θα ήθελε να μείνει στην ομάδα.

Με τη σεζόν να τελειώνει χωρίς κάποιο τίτλο για την Τσέλσι, ο μεγαλομέτοχος των «μπλε», Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήδη ψάχνει τον αντικαταστατή του Κάρλο Αντσελότι που τόνισε πως θα ήθελε να μείνει στην ομάδα του και την επόμενη χρονιά.
 
«Είμαι προπονητής εδώ και 15 χρόνια και κάποιες φορές κερδίζω κάποιες άλλες όχι αλλά πάντα ευχαριστιόμουν τις σεζόν. Κάθε φορά μετά το τέλος της κάθε σεζόν είμαι χαρούμενος γιατί ξέρω ότι δούλεψα. Κάποιες φορές πολύ καλά και κάποιες άλλες έκανα και λάθη αλλά αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να μείνω».
 
Ενώ για το μέλλον του τόνισε: «Είπα ήδη πως θέλω να μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα αλλά θα έχω μια συνάντηση με τη διοίκηση».
 
Ο Ιταλός τεχνικός στην πρώτη του σεζόν στο “Στάμφορντ Μπριτζ” κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και το FA Cup αλλά η συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή για αυτό και τα δημοσιεύματα για πιθανή αποχώρησή του, παίρνουν και δίνουν. «Έχω πει πολλές φορές πως ο σύλλογος της Τσέλσι θα πρέπει να κριτικάρει τη δουλειά μου αντικειμενικά αλλά αν αποφασίσουν να με αντικαταστήσουν τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα με στεναχωρήσει η απόφαση αυτή αλλά θα βρω κάποια λύση», πρόσθεσε ο Αντσελότι.
 
Όσο για την πορεία της ομάδας του τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω πως δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, Μπορεί να ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συνέχεια. Τουλάχιστον καταφέραμε να τελειώσουμε πολύ καλά την χρονιά κατακτώντας τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς”.
 
Μερικά από τα ονόματα που ακούγονται για πιθανούς αντικαταστάτες του Αντσελότι είναι ο Βίλας-Μπόας της Πόρτο, ο Γκους Χίντιγνκ αλλά και ο Τζιαφράνκο Τζόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.