Επίσημη επιβεβαίωση για Ντε Χέα

Επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νταβίντ Ντε Χέα να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νταβίντ Ντε Χέα να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκοτσέζος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των διοικήσεων των δυο ομάδων, με την Ατλέτικο Μαρδίτης να εισπράττει για την παραχώρηση του νεαρού τερματοφύλακα 18 εκατομμύρια.

Ο Φέργκιουσον δήλωσε για την απόκτηση του Ντε Χέα: «Το δουλέψαμε λίγο στο μυαλό μας, το ψάξαμε και στη συνέχεια αφού καταλήξαμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος, προχωρήσαμε. Ψάχναμε κάποιον που να είναι στο ίδιο στυλ με τον Έντβιν, που να έχει τόσο καλή ποιότητα και προοπτική. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχει ο Έντβιν είναι η συγκέντρωση και η ικανότητά του να οργανώνει το παιχνίδι. Ο Νταβίντ ντε Χέα είναι σχεδόν ολόιδιος σε αυτό».

Η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Ισπανού τερματοφύλακα αναμένεται να γίνει μετά τον τελικό του Champions League, με την επίσημη παρουσίαση του νεαρού ποδοσφαιριστή από τους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.