Την ελπίδα ότι η Λίβερπουλ θα προχωρήσει το καλοκαίρι στις αναγκαίες για την ενίσχυσή της μεταγραφές εξέφρασε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Την ελπίδα ότι η Λίβερπουλ θα προχωρήσει το καλοκαίρι στις αναγκαίες για την ενίσχυσή της μεταγραφές εξέφρασε ο Στίβεν Τζέραρντ. Οι «κόκκινοι» έχασαν και πάλι την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και θα πρέπει να αρκεστούν στη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς τερμάτισαν στην έκτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.
 
Ο Τζέραρντ όμως πιστεύει ότι η ομάδα του, που «αναστήθηκε» αγωνιστικά υπό την καθοδήγηση του Κένι Νταλγκλίς από τον περασμένο Ιανουάριο, μπορεί να γίνει και πάλι κυρίαρχη δύναμη.
 
«Περιμένω με ενθουσιασμό την επόμενη χρονιά. Αν διατηρήσουμε τη φόρμα που είχαμε το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με την επιστροφή των τραυματιών και μερικών μεταγραφών, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί», δήλωσε ο Τζέραρντ σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror».
 
«Με την πίστη που υπάρχει μεταξύ μας και με τους εκπληκτικούς παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, ξέρουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε παιχνίδι και τελικά να κατακτήσουμε την κορυφή», σχολίασε ο αρχηγός της Λίβερπουλ.
 
Ωστόσο, έσπευσε να συμπληρώσει ότι μεσολαβεί πολύς δρόμος μέχρι την κορυφή. «Όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός και αυτό είναι το κλειδί και για μας. Υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος της αλαζονείας. Δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι ξαφνικά γίναμε φανταστικοί, γιατί, ακόμα και αν έχουμε βελτιωθεί, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Αν όμως γίνουν καλές μεταγραφές, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», κατέληξε ο Αγγλος διεθνής.