ε το που εμφανιστεί στο προσκήνιο ένας καλός νεαρός Γάλλος ποδοσφαιριστής, οι αγγλικές εφημερίδες σπεύδουν να τον εντάξουν στη μεταγραφική λίστα κάποιας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ. Το ίδιο συνέβη και με τον Αντριάν Ραμπιό της Παρί Σεν Ζερμέν που -μάλλον- ενδιαφέρει τον Βίλας Μπόας και κατ' επέκταση την Τότεναμ.

Με το που εμφανιστεί στο προσκήνιο ένας καλός νεαρός Γάλλος ποδοσφαιριστής, οι αγγλικές εφημερίδες σπεύδουν να τον εντάξουν στη μεταγραφική λίστα κάποιας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ. Το ίδιο συνέβη και με τον Αντριάν Ραμπιό της Παρί Σεν Ζερμέν που -μάλλον- ενδιαφέρει τον Βίλας Μπόας και κατ’ επέκταση την Τότεναμ.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η αγγλική “Daily Mail”, η οποία επικαλείται πηγές προερχόμενες από το τμήμα σκάουτινγκ των Λονδρέζων. Το μόνο που αναφέρει ως… ακράδαντο στοιχείο για να στηρίζει το θέμα της η εφημερίδα είναι ότι οι “κατάσκοποι” της Τότεναμ αναμένεται να τον παρακολουθήσουν και σε άλλα παιχνίδια πριν καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ψηλού (1,88) αριστεροπόδαρου νεαρού (18 ετών) Γάλλου μέσου.