Γουίλσιρ: «Είμαστε αφελείς»

Την άποψη ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να γίνουν πιο «κακοί», αν θέλουν να τερματίσουν την εξάχρονη περίοδο αναμονής για την κατάκτηση ενός τίτλου, εξέφρασε ο Τζακ Γουίλσιρ.

Την άποψη ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να γίνουν πιο «κακοί», αν θέλουν να τερματίσουν την εξάχρονη περίοδο αναμονής για την κατάκτηση ενός τίτλου, εξέφρασε ο Τζακ Γουίλσιρ. Η τελευταία φορά που η Αρσεναλ πανηγύρισε τρόπαιο ήταν το 2005, όταν κατέκτησε το κύπελλο Αγγλίας.
 
«Θα είναι 100% καταστροφή αν δεν πάρουμε κάποιο τίτλο την επόμενη σεζόν. Το ξέρουμε και το νιώθουμε αυτό και το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς. Πρέπει να πάρουμε ένα τρόπαιο», δήλωσε ο 19χρονος διεθνής. 
 
«Πρέπει να γίνουμε περισσότερο ομάδα, να είμαστε πιο επιθετικοί, να δείξουμε πιο πολλή αποφασιστικότητα και να πάρουμε τον έλεγχο. Βλέπουμε άλλες ομάδες να πιέζουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και μερικές φορές σκέφτομαι ότι πρέπει να το κάνουμε και εμείς αυτό. Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι καλύτεροι σε αυτό. Βρίσκονταιγύρω από τον διαιτητή όλη την ώρα»,συμπλήρωσε.
 
«Εμείς από την πλευρά μας είμαστε λίγοι μαλακοί και αφελείς και μερικοί από τους παίκτες μας θα έπρεπε να το παραδεχτούν πρώτοι. Είμαστε υπερβολικά ευγενικοί και αμυντικοί. Είναι απαραίτητο να γίνουμε πιο κακοί, ειδικά στις στημένες φάσεις, γιατί έχουμε παραχωρήσει πολλά γκολ από τέτοιες φάσεις», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.