Ερνάντες: «Θέλω να μείνω»

Την επιθυμία του να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο Χαβιέ Ερνάντες.

Την επιθυμία του να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο Χαβιέ Ερνάντες. Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός τόνισε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει άμεσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος τον βοήθησε αρκετά στην πρώτη του σεζόν στην Αγγλία, όπως υπογράμμισε.

Ο «Τσιτσαρίτο» δήλωσε αρχικά: «Προς το παρόν θέλω να μείνω στη Γιουνάιτεντ. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και θέλω να κερδίσω τίτλους μαζί της. Είναι πολύ νωρίς για εμένα να αλλάξω πάλι φανέλα. Αργότερα ίσως πάω κάπου αλλού για να γνωρίσω και άλλα πρωταθλήματα. Ωστόσο, τώρα πρώτος μου στόχος είναι να πετύχουμε πράγματα με τη Γιουνάιτεντ. Ό,τι κατάφερα φέτος το χρωστάω στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον».

Στην συνέχεια, ο Ερνάντες δήλωσε: «Αυτός με εμπιστεύτηκε και με έφερε στην ομάδα, ενώ τον πρώτο καιρό ήταν δίπλα μου σε ό,τι χρειαζόμουν. Τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Το ότι προσαρμόστηκα γρήγορα στην Ευρώπη το χρωστάω σε αυτόν και πραγματικά θα κάνω τα πάντα για να είναι ευχαριστημένος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.