Γκοντίν για Τσέλσι

Έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να μετακομίσει στην Τσέλσι παρουσιάζεται ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Γκοντίν.

Έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να μετακομίσει στην Τσέλσι παρουσιάζεται ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Γκοντίν. Τον Ιανουάριο οι “μπλε” χτύπησαν επίσημα την πόρτα των Ισπανών για τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική. Ωστόσο  ο Αμπράμοβιτς που έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του, είναι έτοιμος να επιστρέψει με καλύτερη πρόταση από την προηγούμενη.

Το ενδεχόμενο αυτό θα άρεσε πάρα πολύ στον Γκοντίν που “βλέπει” με καλό μάτι την προοπτική της Τσέλσι και θα ήθελε πολύ να κάνει αυτό το βήμα στην καριέρα του. “Τον Ιανουάριο, η Τσέλσι έκανε πρόταση στην Ατλέτικο για εμένα αλλά την απέρριψε γιατί ήδη είχαν πουλήσει κάποιους ποδοσφαιριστές και δεν ήθελαν να αποδυναμωθούν και άλλο. Το να ενδιαφέρεται ακόμηη Τσέλσι για την περίπτωση μου είναι πραγματικά τιμή μου και αυτό δείχνει πως πρέπει να είμαι καλός ποδοσφαιριστής. Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στην Τσέλσι”,δήλωσε ο 25άχρονος άσος στην “Mirror”.

Ο Γκoντίν μετακόμισε από την Βιγιαρεάλ στην Ατλέτικο το περασμένο καλοκαίρι και είχε μια αρκετά γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές στο ενεργητικό του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.