«Παρέλαση» για τα φαβορί στο Λιγκ Καπ

Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Σάντερλαντ πέρασαν «αέρα» από τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας με άνετες νίκες. Βασικός ο Καραγκούνης στην πρόκριση της Φούλαμ επί της Έβερτον, δεν χρησιμοποιήθηκε ο Μαυρίας στο Σάντερλαντ-Πιτέρμπορο.

Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Σάντερλαντ πέρασαν «αέρα» από τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας με άνετες νίκες. Βασικός ο Καραγκούνης στην πρόκριση της Φούλαμ επί της Έβερτον, δεν χρησιμοποιήθηκε ο Μαυρίας στο Σάντερλαντ-Πιτέρμπορο.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την απόλυση του Πάολο Ντι Κάνιο η Σάντερλαντ επικράτησε με 2-0 της Πιτέρμπορο, για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με τον βοηθό του Ιταλού Κέβιν Μπολ να καθοδηγεί τεχνικά τις «μαύρες γάτες».

Ο Μπολ είχε τον Χάρη Μαυρία στην αποστολή, όμως δεν τον έβαλε λεπτό. Τζιακερίνι στο 32΄ και Ρομπέρζ στο 74΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων. Στο «Κρέιβεν Κότατζ» η Φούλαμ, με τον Γιώργο Καραγκούνη βασικό και να βγάζει 90λεπτο, πέταξε εκτός συνέχειας την Έβερτον επικρατώντας με 2-1.

Μάλιστα ο έμπειρος Έλληνας μέσος είχε και την ασίστ στο νικητήριο τέρμα των Λονδρέζων, τροφοδοτώντας τον Ντάρεν Μπεντ στο 68΄ για το 2-1. Εκτός αποστολής για την Έβερτον του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν ο Απόστολος Βέλλιος. Τα «ζαχαρωτά» άνοιξαν το σκορ με τον Νέισμιθ στο 12΄, ισοφάρισε για τους γηπεδούχους ο Μπερμπάτοφ στο 54΄ με τον Μπεντ να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Στο «Κάουντι Γκράουντ» η Τσέλσι, με τον Φερνάντο Τόρες να συνεχίζει την καταπληκτική του παράδοση στο Λιγκ Καπ, επικράτησε της Σουίντον με 2-0. Ο Ισπανός άνοιξε το σκορ στο 29΄, με τον Ραμίρες να «καθαρίζει» την πρόκριση στο 35΄ «φτιάχνοντας» το τελικό αποτέλεσμα. Εξέλιξη που θα φέρει την ηρεμία στους Λονδρέζους μετά τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Με αρκετές αλλαγές υποδέχτηκε η Άστον Βίλα την Τότεναμ στο Μπέρμιγχαμ και το «πλήρωσε», με τους παίκτες του Αντρέ Βίλας Μπόας να ξεσπούν στους «χωριάτες». Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε από τα τέρματα των Ζερμέν Ντεφόε (45΄+1΄ και 92΄), Παουλίνιο (49΄, σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι) και Τσαντλί (86΄).

Σ΄ένα ακόμη «πάρτι» πρωταγωνίστησε, τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι η οποία διέλυσε με 5-0 στο «Ιτιχάντ» την Κυπελλούχο Αγγλίας Γουίγκαν παίρνοντας εκδίκηση για τον περυσινό χαμένο τελικό του FA Cup από τους «λάτικς» (0-1 στο «Ουέμπλεϊ»). Τα πρώτα του γκολ με τους «πολίτες» σημείωσε ο Γιόβετιτς (60΄, 83΄), σκόραραν επίσης οι Ντζέκο (33΄), Γιάγια Τουρέ (76΄), Νάβας (86΄).

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της τρίτης φάσης του αγγλικού Λιγκ Καπ την Τρίτη (24/9) σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Μπέρνλι-Νότιγχαμ 2-1 (45΄, 68΄ Ινγκς – 24΄ Ντέρμπισαϊρ / σκόραρε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ ο δεύτερος πρώην  «ερυθρόλευκος» Αμπντούν έμεινε για 90 λεπτά στον πάγκο)
Χαλ – Χάντερσφιλντ 1-0 (59΄ Πρόσβιτς)
Λέστερ – Ντέρμπι Κάουντι 2-1 (78΄ Κνόκερτ, 81΄ Ντρινκουότερ – 42΄ Μάρτιν)
Σαουθάμπτον – Μπρίστολ Σίτι 2-0 (15΄ Γκ. Ραμίρεζ, 83΄ Χούιβελντ)
Γουέστ Χαμ – Κάρντιφ 3-2 (1΄ Μόρισον, 8΄ Τζάρβις, 88΄ Βαζ Τε – 45΄ Νουν, 76΄ Οντεμβιγκί)
Γουότφορντ – Νόριτς: 2-3 (23΄ Ακούνια, 55΄ Φαραόνι – 77΄ Μέρφι, 95΄, 115΄ Χούπερ / το ματς κρίθηκε στην παράταση)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.