Μόντριτς: “Αφήστε με…”

Ο Λούκα Μόντριτς με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Daily Mail" ζήτησε από την Τότεναμ να τον παραχωρήσει στην Τσέλσι.

Ο Λούκα Μόντριτς με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Daily Mail” ζήτησε από την Τότεναμ να τον παραχωρήσει στην Τσέλσι. “Θέλω να φύγω ως φίλος από την Τότεναμ. Πέρασα καλά εδώ, αλλά τώρα είναι καιρός να πάω σε άλλη ομάδα. Έχω ένα ραντεβού με τον πρόεδρο. Όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου, είπε ότι αν ερχόταν άλλος σύλλογος να με ζητήσει, θα εξέταζαν την πρόταση” τόνισε ο Κροάτης μέσος.  

Και συνέχισε: “Η Τσέλσι είναι μεγάλος σύλλογος με έναν φιλόδοξο ιδιοκτήτη. Έχουν σπουδαίους παίκτες και έχουν φιλοδοξίες να παλέψουν για τον τίτλο και να πάρουν το Champions League. Είναι λογικό για έναν παίκτη να ονειρεύεται να παίξει σε μεγαλύτερο σύλλογο. Η επιθυμία μου δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τη φιλοδοξία.
 Όταν ήρθα στην Αγγλία ονειρευόμουν τίτλους, και αυτό δεν έχει αλλάξει. Θέλω να παραμείνω στο Λονδίνο. Είμαι χαρούμενος εδώ όπως και η οικογένειά μου. Μου αρέσει η πόλη”.

Πριν από λίγες μέρες η Τσέλσι κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 22 εκ λίρες για τον παίκτη αλλά η Τότεναμ την απέρριψε . Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία οι μπλε ετοιμάζονται να ανεβάσουν την προσφορά τους, φτάνοντας την κοντά στα 30 εκ λίρες  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.