Φουντώνει η κόντρα των Ζοσέ Μουρίνιο και Αντρέ Βίλας Μπόας εν όψει του ντέρμπι μεταξύ της Τσέλσι και τη Τότεναμ.

Φουντώνει η κόντρα των Ζοσέ Μουρίνιο και Αντρέ Βίλας Μπόας εν όψει του ντέρμπι μεταξύ της Τσέλσι και τη Τότεναμ. Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» αναφέρθηκε στη σχέση του με τον πρώην συνεργάτη του, τονίζοντας πως οι επαφές τους διακόπηκαν όταν εκδήλωσε την επιθυμία να ασχοληθεί με την προπονητική. Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Τσέλσι υπογράμμισε πως τα όσα δηλώνει ο πρώην βοηθός του τον αφήνουν αδιάφορο.

Αρχικά, ο Βίλας Μπόας τόνισε: «Τα “σπάσαμε” επειδή εγώ είχα τη φιλοδοξία να δώσω περισσότερα και να εμπλακώ ακόμα πιο ενεργά στην προπονητική. Εκείνος όμως δεν ήθελε να έχει ακόμα πιο στενή συνεργασία μαζί μου έτσι αποφασίσαμε ότι είχε έρθει ή ώρα να συνεχίσουμε χωριστά».

Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο απάντησε: «Εγώ δεν τα συζητάω αυτά δημοσίως, είναι προσωπικά θέματα. Δεν με απασχολεί τι λέει, με αφήνει αδιάφορο. Βρέθηκα απέναντι σε έναν προπονητή που ήταν πολύ σημαντικός για την καριέρα μου ο οποίος με βοήθησε να ωριμάσω και το έκανα με πολύ επαγγελματικό τρόπο. Και έτσι πρέπει να γίνεται. Είχα πολλούς βοηθούς αυτά τα χρόνια και σε όλους ήμουν ανοιχτό βιβλίο».