Ανεβάζει την προσφορά η Τσέλσι

Μπορεί η διοίκηση της Τότεναμ να επιμένει ότι ο Λούκα Μόντριτς δεν θα παραχωρηθεί φέτος, αλλά οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι δεν προβλέπεται να αποθαρρυνθούν.

Μπορεί η διοίκηση της Τότεναμ να επιμένει ότι ο Λούκα Μόντριτς δεν θα παραχωρηθεί φέτος, αλλά οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι δεν προβλέπεται να αποθαρρυνθούν. Μάλιστα, αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Τσέλσι προτίθεται να ανεβάσει την προσφορά της για την απόκτηση του Κροάτη μέσου στα 25 εκατ. λίρες (28 εκατ. ευρώ). 
 
Ο Μόντριτς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η Τότεναμ έχασε το «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν και ο παίκτης δήλωσε ότι θέλει ομάδα που να αγωνίζεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «News ofthe World», η άρνηση των Σπερς να διαπραγματευτούν την παραχώρηση του παίκτη κάθε άλλο παρά έχει αποθαρρύνει  τους ενδιαφερόμενους. Από την άλλη πλευρά, οι Τάιμς υποστηρίζουν ότι οι «μπλε» βελτίωσαν την προσφορά τους. Στη μάχη της διεκδίκησης αναμένεται να μπουν τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.