Και με τη βούλα στην Τσέλσι ο Βίλας Μπόας

Ο Βίλας Μπόας είναι από την Τετάρτη και επίσημα ο νέος προπονητής της Τσέλσι.

Και επίσημα προπονητής της Τσέλσι είναι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, καθώς ο λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού. Ο

33χρονος, ο οποίος οδήγησε την παρελθούσα σεζόν Πόρτο στην κατάκτηση του νταμπλ στην Πορτογαλία και του Γιουρόπα Λιγκ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και πιάνει άμεσα δουλειά. Ο Βίλας-Μπόας διαδέχεται στον πάγκο των «μπλε» τον Κάρλο Αντσελότι και επιστρέφει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς ήταν βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο στην τριετή θητεία του στην Τσέλσι.

Στην ανακοίνωση για την πρόσληψη του Βίλας-Μπόας, ο αγγλικός σύλλογος τονίζει μεταξύ άλλων: «Ο Αντρέ ήταν εξαιρετικός υποψήφιος για τη θέση. Είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους νέους προπονητές στο ποδόσφαιρο σήμερα και έχει ήδη επιτύχει πολλά σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Η φιλοδοξία, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά του ταιριάζει με αυτά της Τσέλσι και είμαστε βέβαιοι ότι η ηγεσία του Αντρέ στην ομάδα θα έχει ως αποτέλεσμα σπουδαιότερες επιτυχίες στις μεγάλες εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Αντρέ θα φέρει πίσω την προπονητική εμπειρία του σε έναν σύλλογο, τον οποίο ήδη γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας εργαστεί εδώ για τρία χρόνια. Πάντα έχαιρε μεγάλης εκτίμησης στην Τσέλσι και όλοι εδώ ανυπομονούν να τον καλωσορίσουν και να δουλέψουν μαζί του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.