«Ντέρμπι» του Μάντσεστερ για Σνάιντερ

Μεγάλη μάχη αναμένεται να δώσουν οι δυο σπουδαίες ομάδες του Μάντσεστερ για την απόκτηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να δώσουν οι δυο σπουδαίες ομάδες του Μάντσεστερ για την απόκτηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Σύμφωνα με τα αγγλικά ειδησεογραφικά μέσα, ο Ολλανδός άσος βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά και Ρομπέρτο Μαντσίνι.
 
Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Λούκα Μόντριτς από την Τότεναμ αλλά από την πλευρά των «σπιρουνιών» εμφανίστηκαν κατηγορηματικοί και ξεκαθάρισαν πως ο Κροάτης άσος δεν πωλείται. Αυτό ανάγκασε τους «κόκκινους» να στρέψουν εκ νέου την προσοχή τους στον Σνάιντερ.
 
Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι έχει δηλώσει κατά καιρούς πως ο παίκτης του δεν πρόκειται να φύγει από τους «νερατζούρι» καθώς νιώθει όμορφα εκεί. Αλλά με τη ρήτρα του να μην ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ και αν κάποια από τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ αποφασίσει να κάνει την προσφορά της τότε είναι πολύ πιθανό ο Σνάιντερ να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Αγγλία. Οι πληροφορίες θέλουν πως τόσο η μία όσο και η άλλη ομάδα σκέφτονται να προτείνουν στον παίκτη ένα ποσό γύρω στα 20 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα
 
Εκτός από τον Ολλανδό χαφ, η Γιουνάιντετ με την Σίτι έχουν δείξει ενδιαφέρον και για την απόκτηση του Χαβιέρ Παστόρε της Παλέρμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.