«Καλοβλέπει» Τσέλσι ο Φαλκάο

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην ομάδα της Τσέλσι παρουσιάζεται ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην ομάδα της Τσέλσι παρουσιάζεται ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός άσος που αποτελεί ένα από τα «top» ονόματα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, θα μπορούσε να είναι η πρώτη μεταγραφή των «μπλε» και ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Βίλας Μπόας.

«Αφήνω τον ατζέντη μου να χειριστεί την υπόθεση. Είμαι πολύ ήρεμος για την κατάσταση που επικρατεί αλλά γνωρίζω πως υπάρχει κάποια κίνηση για τη μεταγραφή μου. Η φιλοδοξία μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και είμαι πεπεισμένος πως θα μπορέσω να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Αγγλίας. Αν η Τσέλσι ενδιαφέρεται για την περίπτωση μου τότε απλά θα πρέπει να γίνουν σωστά όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις».

Στο μεσοδιάστημα η Πόρτο και ο πρόεδρος της ομάδας, Πίντο Ντα Κόστα, επιμένει πως εάν οι «μπλε» θέλουν να αποκτήσουν τον επιθετικό τους τότε θα πρέπει να ξοδέψουν αρκετά χρήματα, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βίλας Μπόας.

«Αν υπάρχει η σκέψη της απόκτησης του ποδοσφαιριστή μας, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι ο καθένας έχει και την τιμή του και δεν πρόκειται να κάνω παζάρια με κανέναν. Αυτό έγινε και με τον Βίλας Μπόας για τον οποίο ξεκαθαρίσαμε από την αρχή στην Τσέλσι πως για να τον κάνει δικό της θα πρέπει να καταβάλει την ρήτρα του, όπως και έγινε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.