Στην Γιουνάιντετ ο Γιάνγκ

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άσλεϊ Γιάνγκ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άσλεϊ Γιάνγκ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Κάτι που συζητιόταν πολύ τις τελευταίες μέρες έγινε τελικά και επίσημο με την συμφωνία των δυο πλευρών να κυμαίνεται στις 16 εκατ. λίρες.

Ο 25χρονος πρώην πλέον άσος της Άστον Βίλα, βρέθηκε στο στόχαστρο και της Λίβερπουλ αλλά ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί σε ομάδα που βρίσκεται μέσα στη διεκδίκηση τίτλων. Με μια απλή και λυτή ανακοίνωση των «κόκκινων» έγινε γνωστή η μεταγραφή του Γιάνγκ. « Ο παίκτης, Άσλεϊ Γιάνγκ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έχει συμφωνήσει με την ομάδα μας για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Το 2007 έναντι 10 εκατ. λιρών, ο Άγγλος μέσος μετακόμισε από την Γουότφορντ στην Βίλα και είχε συνολικά 190 αγώνες και 39 τέρματα. Παρά την πετυχημένη του πορεία ο ίδιος ξεκαθάρισε στην ομάδα του πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

«Ο Άσλεϊ είχε μια σπουδαία παρουσία στην ομάδα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και όλου του ευχόμαστε να έχει καλή σταδιοδρομία», σχολίασε για τον παίκτη ο νέος τεχνικός των «χωριατών», Άλεξ Μακλίς.

Από την άλλη ο Ριο Φέρντιναντ καλοσώρησε τον νέο του συμπαίχτη στην Μάνστεστερ μέσωτου Twitter. «Καλοσωρίζω  τον Άσλεϊ Γιάνγκ στην Μάνσεστερ Γιουνάιντετ. Ένας ακόμη σπουδαίος, «πεινασμένος» και νέος ποδοσφαιριστής».

Ο ίδιος ο παίκτης από την πλευρά του, τόνισε: «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα της να κατακτήσει τον 20ο πρωτάθλημα στην Αγγλία. Ως παιδί πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ κάποια μέρα σε κάποια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Δεν μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.