Κόουλ: «Έμπειρος ο Βίλας Μπόας»

Την άποψη ότι ο Αντρέ Βίλας Μπόας είναι ο κατάλληλος προπονητής για να καθοδηγήσει την Τσέλσι, εξέφρασε ο Ασλεϊ Κόουλ.

Την άποψη ότι ο Αντρέ Βίλας Μπόας είναι ο κατάλληλος προπονητής για να καθοδηγήσει την Τσέλσι, εξέφρασε ο Ασλεϊ Κόουλ. Ο Αγγλος αμυντικός εξήγησε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να οδηγήσει τους «μπλε» σε επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.
 
«Πραγματικά, είναι εκπληκτικό το πόσο προσεκτικός και λεπτομερής είναι. Όταν ήταν βοηθός του Μουρίνιο μπορούσε να τον ενημερώσει για όλους τους παίκτες που θα βρίσκαμε στην αντίπαλη ομάδα. ΗΞερε ακόμα και ποιο πόδι προτιμούν, αν κινούνται προς τα έξω ή προς τα μέσα, αν κάνουν μακρινές ή κοντινές πάσες, τι αντοχές έχουν, τα πάντα», δήλωσε ο Κόουλ στη «Sun». «Αν ήθελε να ξέρει και τι έφαγαν για πρωινό, θα το είχε βρει και αυτό για να μας βοηθήσει», συμπλήρωσε.

Στα 33 του, ο Βίλας Μπόας γίνεται ο νεότερος προπονητής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Κόουλ δεν πιστεύει ότι η ηλικία αποτελεί εμπόδιο ή μειονέκτημα. «Ο κόσμος εκπλήσσεται όταν ακούει ότι ένας τόσο νέος προπονητής αναλαμβάνει την Τσέλσι. Από τότε που έφυγε από εδώ όμως, έχει κατακτήσει τα πάντα με την Πόρτο. Ξέρουμε πόσο ενθουσιώδης είναι και έτσι ελπίζουμε ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας μαζί του, θα μπορέσουμε και πάλι να κατακτήσουμε τρόπαια», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.