Ο προπονητής της Τότεναμ Χάρι Ρέντναπ επιβεβαίωσε τη φημολογία που θέλει τους «Σπερς» να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τζουζέπε Ρόσι από τη Βιγιαρεάλ.

Ο προπονητής της Τότεναμ Χάρι Ρέντναπ επιβεβαίωσε τη φημολογία που θέλει τους «Σπερς» να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τζουζέπε Ρόσι από τη Βιγιαρεάλ. Το όνομα του 24χρονου επιθετικού είχε συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε.
 
«Ο Ρόσι είναι μεγάλος σκόρερ και επίσης ένας έξυπνος παίκτης, που χρησιμοποιεί το μυαλό του όταν κινεί τα πόδια του. Κρατάει ψηλά την μπάλα, έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και είναι ο βασικός επιθετικός της εθνικής Ιταλίας. Προσπαθήσαμε να τον αποκτήσουμε πέρυσι και νομίζω ότι το κόστος ήταν 18 εκατ. λίρες (20 εκατ. ευρώ). Ισως να ακούγεται χαμηλή η τιμή τώρα, αλλά τότε είχαμε φτάσει πολύ κοντά στη μεταγραφή», σχολίασε ο Ρέντναπ.
 
Παρά το ενδιαφέρον του για τον Ρόσι, ο Ρέντναπ δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ Ντάνιελ Λέβι είναι διατεθειμένος να δαπανήσει 30 εκατ. ευρώ μόνο για έναν παίκτη. 
 
«Το αν θα γίνει η μεταγραφή εξαρτάται από τον Ντάνιελ και τη διοίκηση. Αν όμως θέλεις να ενισχύσεις την ομάδα με κορυφαίους παίκτες, πρέπει να πληρώσεις. Κανείς δεν είναι φθηνός», συμπλήρωσε ο Αγγλος τεχνικός.