Θετικός για Τσέλσι ο Ρολάντο

Το ενδεχόμενο να αποχωρίσει από την Πόρτο και να μετακομίσει στην Τσέλσι εξετάζει ο αμυντικός, Ρολάντο.

Το ενδεχόμενο να αποχωρίσει από την Πόρτο και να μετακομίσει στην Τσέλσι εξετάζει ο αμυντικός, Ρολάντο. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Αντρέ βίλας Μπόας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πρώην παίκτη του στους «δράκους» και η εξέλιξη αυτή θα έμοιαζε ιδανική για τον Πορτογάλο άσο.
 
«Ο Μπόας είναι ο μέντοράς μου. Γνωρίζει πολύ καλά πως αγαπώ να δουλεύω μαζί του και αν υπάρχει ενδιαφέρον για μένα από την Τσέλσι, αυτό θα ήταν κάτι που θα με έκανε πολύ χαρούμενο. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζομαι στην Πόρτο και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να φύγω. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω ανεξαρτήτως ομάδας. Υπάρχουν σύλλογοι στην Ευρώπη με τους οποίους η Πόρτο δε μπορεί να συγκριθεί. Αν υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση, σίγουρα θα την εξετάσω προσεκτικά»,δήλωσε ο 25χρονος αμυντικός.
 
Ο Πορτογάλος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπελενένσες στην οποία αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια. Από το 2008 όταν και μετακόμισε στην Πόρτο, κατάφερε μέχρι  σήμερα να είναι ο στυλοβάτης στην άμυνα των «δράκων». Ο Ρολάντο είναι διεθνής και με την εθνική ομάδα της χώρας του από το 2009 και το 2010 ήταν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.