Ο Νίκο Κράνιτσαρ, μίλησε για το μέλλον του και τόνισε πως η παραμονή του στους «σπερς» εξαρτάται από τον συμπαίχτη του, Λούκα Μόνριτς

Ο Νίκο Κράνιτσαρ, μίλησε για το μέλλον του και τόνισε πως η παραμονή του στους «σπερς» εξαρτάται από τον συμπαίχτη του, Λούκα Μόνριτς και το αν ο τελευταίος μετακομίσει τελικά στην Τσέλσι ή σε κάποια άλλη ομάδα.

Ο Κράνιτσαρ, δεν κατάφερε να πείσει τη διοίκηση της Τότεναμ με τις λιγοστές του εμφανίσεις και για αυτό το λόγο θέλουν να τον πουλήσουν σε κάποιο άλλο σύλλογο. Πάντως ο ίδιος ο παίκτης υποστηρίζει πως η παραμονή του στα «σπιρούνια» δεν εξαρτάται από τον ίδιο αλλά από τον συμπατριώτη του.

«Είμαι ήρεμος για την περίπτωσή μου και περιμένω να δω με ποιο τρόπο θα τελειώσει όλο αυτό το θέμα. Η εφετινή μετεγγραφική περίοδος αναμένεται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα στην καριέρα μου. Παρ’όλα αυτά ένα πράγμα είναι σίγουρο και αυτό είναι το γεγονός πως αν η Τότεναμ πουλήσει τον Μόντριτς, τότε θα παραμείνω στο δυναμικό της ομάδας. Αν όμως ο Λούκας μείνει, τότε πιθανών θα φύγω εγώ»,δήλωσε ο 26χρονος άσος στα κροατικά ΜΜΕ.

Ο Κράνιτσαρ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ στο παρελθόν φόρεσε και τις φανέλες των Χάιντουκ Σπλιτ και Πόρτσμουθ. Στην Τότεναμ βρίσκεται από το 2009 και συνολικά μετράει 37 συμμετοχές και οχτώ τέρματα.

Το όνομα του Κροάτη άσου, συνδέθηκε και με τα μετεγγραφικά δρώμενα του Ολυμπιακού.