Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Πάρκερ(;)

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Τσέλσι φέρεται να βρίσκεται ο Σκοτ Πάρκερ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Τσέλσι φέρεται να βρίσκεται ο Σκοτ Πάρκερ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Ο παίκτης της Γουέστ Χαμ δε θέλει να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ και για αυτό το λόγο ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχουν δείξει η Τότεναμ και η Άρσεναλ που είναι διατιθέμενες να προσφέρουν το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Πάντως ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στους «μπλε» με τους οποίους αγωνίστηκε την περίοδο 2004-05 και είχε συνολικά 15 συμμετοχές και ένα τέρμα. Από την άλλη η Τσέλσι που ψάχνει τον αντικαταστάτη του τραυματία Μίκαελ Εσιέν, θέλει τον παίκτη αλλά μόνο ως δανεικό.

«Δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση για τον παίκτη μας από καμία ομάδα. Ακόμα δεν έχω μιλήσει μαζί του αλλά ο ατζέντης του, μου είπε πως το καλύτερο για αυτό και για τη διεθνή του καριέρα θα ήταν να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Αν όμως δεν υπάρξει κάτι το επίσημο, πιστεύω πως θα πρέπει να συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Γουέστ Χαμ και στην Τσάμπιονσιπ. Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πιστεύω πως έχει κάνει σπουδαία δουλειά»,τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.