Πιστεύει στον Ντε Χέα ο Σερ Αλεξ

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε στον Ντάβιντ Ντε Χέα ο Αλεξ Φέργκιουσον, σε μία προσπάθεια να σταματήσει τις συζητήσεις για το νεαρό της ηλικίας και την έλλειψη εμπειρίας του 20χρονου τερματοφύλακα.

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε στον Ντάβιντ Ντε Χέα ο Αλεξ Φέργκιουσον, σε μία προσπάθεια να σταματήσει τις συζητήσεις για το νεαρό της ηλικίας και την έλλειψη εμπειρίας του 20χρονου τερματοφύλακα.
 
Ο Ντε Χέα θα φοράει από φέτος τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και καλείται να αντεπεξέλθει στο δύσκολο έργο της αντικατάστασης του απελθόντα Εντβιν Φαν ντερ Σαρ. Η μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης στοίχισε στους «κόκκινους διαβόλους» 21 εκατ. ευρώ.
 
«Είχα πάει να δω τον Πετρ Τσεχ όταν έπαιζε στη Ρεν. Τότε ήταν μόλις 19 ετών και σκέφτηκα ότι είναι υπερβολικά νέος. Δεν πέρασε όμως πολύς καιρός πριν πάει στην Τσέλσι και έκτοτε δεν έχει βγει ποτέ εκτός ομάδας», σχολίασε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ ενθυμούμενος ότι είχε δει από τότε την ποιότητα του Τσέχου γκολκίπερ.
 
«Αυτό σημαίνει ότι η μικρή ηλικία δεν παίζει ρόλο όταν έχεις την ικανότητα ενός τερματοφύλακα, όπως ο Τσεχ, ή αυτή που ξέρουμε ότι διαθέτει ο Ντε Χέα. Είναι νέος, είναι γρήγορος και έχει φανταστική παρουσία και σωματική κατασκευή. Είναι επίσης φανταστικός στο χειρισμό της μπάλας. Όλα αυτά είναι πλεονεκτήματα που υπάρχουν. Τα έχει από τη φύση του», συμπλήρωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.