«Πρώτοι από την πρεμιέρα»

Χαρούμενος για την παρουσία του στην προετοιμασία της Τσέλσι για την επόμενη σεζόν δηλώνει ο Φλοράν Μαλουντά

Χαρούμενος για την παρουσία του στην προετοιμασία της Τσέλσι για την επόμενη σεζόν δηλώνει ο Φλοράν Μαλουντά, που επιμένει ότι οι «μπλε» χρειάζονται την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση για να επιστρέψουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.
 
«Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας στηρίζουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, οπότε είναι καλό να ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους», δήλωσε ο Μαλουντά στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι, από τη Μαλαισία όπου βρίσκεται η αποστολή. «Για μας, το πιο σημαντικό είναι οι νίκες και ότι συμβαίνει γύρω από αυτές είναι χαρά. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όμως, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό, επικεντρώνουμε απόλυτα την προσοχή μας  στην προπόνηση και προσπαθούμε να επιστρέψουμε στην κατάλληλη φυσικά κατάσταση για να ξεκινήσουμε τη χρονιά καλά. Για την ομάδα μας, η σεζόν αρχίζει με αγώνα εκτός έδρας και καλούμαστε να νικήσουμε σε αυτό για να βρεθούμε στην κορυφή από την πρώτη αγωνιστική», συμπλήρωσε ο 31χρονος άσος.
 
Αναφερόμενος στον ασιατική περιοδεία της Τσέλσι και τον κόσμο που συρρέει για να δει τους Λονδρέζους από κοντά, είπε ότι «όπου πηγαίνουμε υπάρχει πάντα ένα μεγάλο πλήθος και παίζουμε σε μεγάλα στάδια με αντιπάλους ομάδες που έχουν κίνητρο να μας αντιμετωπίσουν. Είναι πολύ καλό να κάνουμε περιοδείες σαν κι αυτή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.