Ανελκά: «Θέλω να παραμείνω στην Τσέλσι»

Δεν υπάρχει μέρα που να μην εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στο δυναμικό της Τσέλσι και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Νικολά Ανελκά.

Δεν υπάρχει μέρα που να μην εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στο δυναμικό της Τσέλσι και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Νικολά Ανελκά. Ο Γάλλος στράικερ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να μείνει στο Λονδίνο και να διεκδικήσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της ομάδας.
 
«Θέλω να παλέψω για τη θέση μου στην ομάδα. Η επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην Τσέλσι. Γνωρίζω πολύ καλά πως θα είναι δύσκολο και δεν θα αγωνίζομαι συχνά, αλλά προτιμώ να μείνω στην Τσέλσι από το να πάω στις ΗΠΑ. Μπορώ να δώσω πολλά ακόμα σε αυτή την ομάδα και δεν πρόκειται να τα παρατήσω»,τόνισε ο 32χρονος άσος.
 
Ο Ανελκά βρίσκεται στους «μπλε» τα τελευταία τρία χρόνια ενώ το βιογραφικό του είναι κάτι παραπάνω από πλούσιο καθώς στο παρελθόν φόρεσε και τις φανέλες των, Παρί Σεν Ζερμέν, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Φενέρμπαχτσε και Μπόλτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.