«Σαμίρ, έλα στη Μάντσεστερ»

Νέα έκκληση στον συμπατριώτη του Σαμίρ Νασρί να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απηύθυνε ο Πατρίς Εβρά.

Νέα έκκληση στον συμπατριώτη του Σαμίρ Νασρί να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απηύθυνε ο Πατρίς Εβρά. Η φημολογία που θέλει τον Νασρί να αποχωρεί φέτος από την Αρσεναλ συνεχίζεται, καθώς ο Γάλλος διεθνής συνεχίζει να μην υπογράφει νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες».
 
«Μίλησα πολύ μαζί του κατά τη διάρκεια των διακοπών και του είπα πόσο σπουδαίο είναι να παίζει κανείς στη Μάντσεστερ και πόσο σημαντικό θα ήταν για εκείνον να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου», εξήγησε ο Εβρά.
 
«Θυμάμαι ότι έκανα ένα αστείο λέγοντάς του ότι τώρα είναι πρίγκιπας, αλλά αν θέλει να γίνει βασιλιάς πρέπει να έρθει στη Γιουνάιτεντ. Αυτή είναι ηπραγματικότητα και του το εξήγησα.Είπα, ‘αν θέλεις τρόπαια, πρέπει ναέρθεις εδώ’.
 
«Σε πέντε χρόνια, έχω κατακτήσει 12 τίτλους και δεν ξέρω αν θα είχα τόσα αν έπαιζα σε άλλη ομάδα. Του είπα λοιπόν την αλήθεια. Δεν ξέρω πώς πηγαίνουν οι διαπραγματεύσεις, αλλά ενδιαφέρονται γι’ αυτόν πολλές ομάδες και πρέπει να σκεφτεί», κατέληξε ο Εβρά.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.