Ελπίζει σε καλύτερες μέρες με Μπόας

Στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει ο Αντρέ Βίλας Μπόας ως προπονητής της Τσέλσι αναφέρθηκε ο Πετρ Τσεχ.

Στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει ο Αντρέ Βίλας Μπόας ως προπονητής της Τσέλσι αναφέρθηκε ο Πετρ Τσεχ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας εξέφρασε την άποψη ότι ο Πορτογάλος νυν τεχνικός του στους «μπλε» πρέπει να γίνει καλύτερος από τον συμπατριώτη του Ζοσέ Μουρίνιο, αν θέλει να επιτύχει στη νέα του θέση.
 
Ο 29χρονος γκολκίπερ φοράει τη φανέλα της Τσέλσι από το 2004 και έχει δει αρκετούς προπονητές να περνούν από την τεχνική ηγεσία της επί προεδρίας του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ο Μουρίνιο υπήρξε μακράν ο πιο επιτυχημένος από αυτούς.
 
«Επτά προπονητές έχουν περάσει από τον πάγκο της Τσέλσι από τότε που ήρθα εδώ και, δυστυχώς, εκτός από τον Ζοσέ, που έμεινε τριάμισι χρόνια, κανένας δε διήρκεσε πολύ», σχολίασε ο Τσεχ, σε δηλώσεις του στη «Mirror».
 
«Καθένας είναι διαφοετικός. Οι προπονητές έχουν δική τους φιλοσοφία, η οποία, άλλες φορές λειτουργεί και άλλες όχι. Φυσικά, ο Μουρίνιο έβαλε τον πήχη ψηλά και οι άλλοι πρέπει να προσπαθούν να πάνε καλύτερα από εκείνον. Αλλάζεις τον προπονητή όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις μαζί του.  Ελπίζω ότι ο Αντρέ θα βρει τον τρόπο για να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.