«Μπορώ να αντικαταστήσω τον Σκόουλς»

Την πεποίθησή του πως μπορεί να είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Πόουλ Σκόουλς στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ εξέφρασε ο Άντερσον.

Την πεποίθησή του πως μπορεί να είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Πόουλ Σκόουλς στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ εξέφρασε ο Άντερσον. Το τελευταίο διάστημα ο τεχνικός της ομάδας, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ψάχνει απεγνωσμένα το διάδοχο του πρώην Άγγλου διεθνή ποδοσφαιριστή και στο πλαίσιο αυτού ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση κάποιων εκ των Σαμίρ Νασρί, Λούκα Μόντριτς και Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Παρ’όλα αυτά αυτός που είναι έτοιμος να δώσει τη λύση φαίνεται πως είναι ο Βραζιλιάνος άσος ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε πως έχει μάθει πολλά αγωνιζόμενος δίπλα στον Σκόουλς και πως νιώθει έτοιμος να καλύψει αυτό το κενό.

«Ο Σκόουλς ήταν απλά καταπληκτικός, πραγματικός θρύλος αλλά το τέλος της καριέρας του σημαίνει πως αυτός πιστεύει πολύ σε μένα. Ο Πόουλ ήταν ένας ποδοσφαιριστές από τον οποίο έμαθα πάρα πολλά, ήταν σπουδαίος και προσωπικά πιστεύω πως ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς μέσους στον πλανήτη. Ήταν πολύ σημαντικός για τη Γιουνάιντετ αλλά τώρα τόσο ολόκληρη η ομάδα όσο και εγώ είμαστε σε θέση να καλύψουμε το κενό που άφησε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.