Παραμένει «διάβολος» ο Μπερμπάτοφ

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, έβαλε ο ατζέντης του παίκτη, Εμίλ Ντάντσεφ.

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, έβαλε ο ατζέντης του παίκτη, Εμίλ Ντάντσεφ. Ο ίδιος με δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ και στο πλαίσιο των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Βούλγαρο επιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους και της Ρόμα, τόνισε πως ο πελάτης του θα εξαντλήσει τον ένα χρόνο που του έχει απομείνει με την ομάδα των «κόκκινων διαβόλων».

«Ο παίκτης θα μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του. Δε με ενδιαφέρει τι γράφει ο Τύπος στην Αγγλία σχετικά με την αποχώρηση του Μπερμπάτοφ, όπως επίσης και τι αναφέρουν στην Ιταλία»,τόνισε ο Ντάντσεφ στην «calciomercato.it».

Ο έμπειρος στράικερ έχει συμβόλαιο με τη Γιουνάιντετ μέχρι και το καλοκαίρι του 2012 και λόγω της παρουσίας του Ρούνι και Τσιτσαρίτο στην ομάδα, αγγλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγω για πιθανή αποχώρηση του παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.